İyi yönden bakarsak ülkemizde homofobi günden güne azalıyor. Gerçekten öyle. Yani birkaç türk sitesinde LGBT haklarını savunan yazıların negatiften çok pozitif tepki aldığına şahit oldum. Eğer özgürlükçü bir parti gelirse (CHP, HDP) en azından ayrımcılık ve yasal birlikte yaşama yasası çıkarabilir bizim için. Hatta belki 10 sene sonra evlenebiliriz ?
İyi yönden bakarsak ülkemizde homofobi günden güne azalıyor. Gerçekten öyle. Yani birkaç türk sitesinde LGBT haklarını savunan yazıların negatiften çok pozitif tepki aldığına şahit oldum. Eğer özgürlükçü bir parti gelirse (CHP, HDP) en azından ayrımcılık ve yasal birlikte yaşama yasası çıkarabilir bizim için. Hatta belki 10 sene sonra evlenebiliriz ?
CHP ve HDP daha önce bir sürü yasa tasarısı sundular ama hep AKP ve MHP yüzünden direk reddedildi Tartışması bile...
Ben de gerçekten bıktım sabah akşam banyoya giresim var ne yapsam serinleyemiyorum kışın mont giymeyi eldiven giymeyi buz gibi havada gezip dolaşmayı şimdiden özledim. Soğuk iklimli bir yerde yaşamak son kararım
Bu arada her ne kadar ilgim olmasa da ramazan bana bu şarkıyı hatırlatıyor <3