Drago mi je što sam vam, koleginice, uvijek na pameti.
<3
Voice za sada mess, nitko vstan-worthy još. Ona zadnja debela antipatična do bola. Snečnula me ona plava iz Splita sa ex-husband/bffom, ona prva debela što je išla sa žakom u školu, a malo i ona crna rockerka nabrijana što je s Indirom impromtu duet otpjevala.
danas pričao s frendicom o muzici, i spomene ona Troye Sivana, ali nisam skužio da je na njega mislila kad mu nije znala točno izreći ime, pa se zadere "onaj gay youtuber, znaš ga jer si ga gledao prije" a cijeli razred se okrene prema meni
danas pričao s frendicom o muzici, i spomene ona Troye Sivana, ali nisam skužio da je na njega mislila kad mu nije znala točno izreći ime, pa se zadere "onaj gay youtuber, znaš ga jer si ga gledao prije" a cijeli razred se okrene prema meni
Danas za kavom, stol do mene, neka cura priča kako je upoznala Sasu, obukla stikle sa ogromnom petom da bi joj on na kraju dosao negdje do ramena "Bas sam se razocarala. Mislila sam da je visi"