| |
Discussion: Talk That Balkan Talk
|
damn, let the poor sis Karleuša breathe! 
|
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by Dante™
Karleusa je idiot sa egom vecim od madone, ako je to i moguce. Bjezi od narodne muzike i glumi neki nivo, a karijera joj je zapoceta na najzescim narodnjacima, da ne pominjemo i njen stajling iz tog vremena. Tu sere 10 minuta i Viki je unisti u pet rijeci. Njen jedini izgovor je "ja imam preglede, ja imam fanove, ja imam popularnost", kakve fanove? 100 twitter followera koji joj lizu s**ak na socijalnoj mrezi. U ovom videu se moze i primjetiti koliko je nekulturna, neke osnovne stvari su u pitanju. Govori i saslusana je i onda ne dopusta Viki da progovori a da je ne prekine, nadglasava se kao da je na farmi, kao sto je ova rekla. Obicna seljanka, ima par hitova koji su ok, jeste zvijezda vec mnogo godina, a sad u ovom stanju, joj je previse ispran mozak sa internetom jer tamo ocigledno provodi previse vremena, i umisljenost u ovom slucaju je prekomjerna.

|
Alo kako mozes tako govorit o "velikoj internacionalnoj zvijezdi koja je bila prikazana na Wendy Williams show, o kojoj pisu svi veliki svjetski mediji, čiji je koncert nominiran za oskara, koju kopiraju Gaga, Madonna, Beyonce, Kim i sve ostale najvece svjetske zvijezde, koja je prodala 200k albuma u prva 24 sata, čija je pjesma u prava 24 sata skinuta 2 milijona puta. Ah da ne zaboravimo i "No1 Selling Artist Of Balkan".
lmao
Seriously though, nisi mogao bolje da opises. Potpisujem svaku rijec. Mislim dovoljno ti govori cinjenica da joj je username KarleusaStar i da sama sebe zove Diva da shvatis koliki ego ima
|
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by AvrilLaQueen
damn, let the poor sis Karleuša breathe! 
|
bolji ti je ovaj avi
|
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by M i x
Jadan on, Justin nikada nece doci u Srbiju. 
|
Evo sada mu stize u Zagreb, blizu mu je 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by Shizza
I ja sam se baš nadao za ovu Diamonds turneju
Ali ajde dolazi nam vjerojatno novi album u studenom pa će možda sa slijedećom turnejom doć kod nas 
.
|
Posted in 2013, nema ga jos uvijek 
|
|
|
|
|
Quote:
|
Pa sta ce ti zivotno partnerstvo kad su ljudi i dalje primitivni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quote:
Karleusa je idiot sa egom vecim od madone, ako je to i moguce. Bjezi od narodne muzike i glumi neki nivo, a karijera joj je zapoceta na najzescim narodnjacima, da ne pominjemo i njen stajling iz tog vremena. Tu sere 10 minuta i Viki je unisti u pet rijeci. Njen jedini izgovor je "ja imam preglede, ja imam fanove, ja imam popularnost", kakve fanove? 100 twitter followera koji joj lizu s**ak na socijalnoj mrezi. U ovom videu se moze i primjetiti koliko je nekulturna, neke osnovne stvari su u pitanju. Govori i saslusana je i onda ne dopusta Viki da progovori a da je ne prekine, nadglasava se kao da je na farmi, kao sto je ova rekla. Obicna seljanka, ima par hitova koji su ok, jeste zvijezda vec mnogo godina, a sad u ovom stanju, joj je previse ispran mozak sa internetom jer tamo ocigledno provodi previse vremena, i umisljenost u ovom slucaju je prekomjerna.

|

|
|
|
|
|
Quote:
|
Jadna Divokoza. 
Sutra The Voice. 
|
|
|
|
|
JK je trash i mrzim nju.
ali daje bops i zna kako da radi show.
|
|
|
|
|
KraveUŠa me blokala na twitteru jer sam joj rekao da je attention seeker 
|
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by ivi
JK je trash i mrzim nju.
ali daje bops i zna kako da radi show.
|
Zadnju pjesmu (ako ne racunas Ferrari, tragediju koju bolje da ne spominjemo) je izbacila 2012 tako da ni to više ne radi. Sada je instagram celebrity
|
|
|
|
|
Mess, kako vas Karleusa muci

|
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by Torturo
Zadnju pjesmu (ako ne racunas Ferrari, tragediju koju bolje da ne spominjemo) je izbacila 2012 tako da ni to više ne radi. Sada je instagram celebrity
|
I rihanna je zadnji put 2012 objavila konkretan hit, a i ona je sad instagram celeb pretty much.
|
|
|
|
|
ne kad Kujo Bolje Da Imaš Moj Novac postoji ^^
|
|
|
|
|

Quote:
I rihanna je zadnji put 2012 objavila konkretan hit, a i ona je sad instagram celeb pretty much.
|
boo, Stay je smeshao u 2013, FFS je bio hit takoder, kao i BBHMM. te je najslusaniji zenski izvodac na spotifyu prosle godine. Ali nije u tome pointa, jer je i RIhanna glupaca sta izvodi, ja nisam rekao da ju opravdavam, najradije bi je utopio negdje.
I kako je rihanna insagram celeb kad je godinu dana bila izbrisala a otkad se vratila jedva sta i stavljala. Karleusa postavi 20 selfija dnevno. o tome ti govorim. Tolika opsjednutost samim sobom. Tamo ima onaj zid pa kupi neku novu haljinu pa tamo smara muza da je fotografira po cijele dane. I onda taguje sve zive magazines u svijetu u nadi da ce neki lajkat pa da se moze brag sa tim u narednim mjesecima..
|
|
|
|
|
Quote:
ne kad Kujo Bolje Da Imaš Moj Novac postoji ^^
|
buzz track koji su svi zaboravili manje vise a pogotovo GP
|
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by Torturo
boo, Stay je smeshao u 2013, FFS je bio hit takoder, kao i BBHMM. te je najslusaniji zenski izvodac na spotifyu prosle godine. Ali nije u tome pointa, jer je i RIhanna glupaca sta izvodi, ja nisam rekao da ju opravdavam, najradije bi je utopio negdje.
I kako je rihanna insagram celeb kad je godinu dana bila izbrisala a otkad se vratila jedva sta i stavljala. Karleusa postavi 20 selfija dnevno. o tome ti govorim. Tolika opsjednutost samim sobom. Tamo ima onaj zid pa kupi neku novu haljinu pa tamo smara muza da je fotografira po cijele dane. I onda taguje sve zive magazines u svijetu u nadi da ce neki lajkat pa da se moze brag sa tim u narednim mjesecima..
|
bothered much?
ovo sa rihannom je bila zaje****ija, svi su oni smece

|
|
|
|
|
Quote:
bothered much?
ovo sa rihannom je bila zaje****ija, svi su oni smece