Cini se kao ok momak,i neiskvaren sto je zacudjujuce (vecina momaka koji izgledaju kao on su ogromni nekulturni narcisi). Ali mi se cini ko da je spor,al zaista spor.
Hahaha crko sam kad nije mogo reci kondom
Cini se kao ok momak,i neiskvaren sto je zacudjujuce (vecina momaka koji izgledaju kao on su ogromni nekulturni narcisi). Ali mi se cini ko da je spor,al zaista spor.
Hahaha crko sam kad nije mogo reci kondom
da, ti su mi najgori, malo se nabildaju pa utuve u glavu da svi zele biti ko oni i da im svi zadive. Da ne govorim da se lijepe za ogledala više nego ove loodachiche
Ivona/Barbara/Zorica/Tina. **THE** klan svih realityja na ovim prostorima ikad.
Fuj su
Sta zorica soli pamet o moralu,jbt zeno bila si konobarica,kroz tb je proslo vise k neg nezz,jadnica pokcarena i podmukla.
I sta si barbara umislja haha,jbt curo usta su ti ko orangutova guzica,i glumus maksimalno.
Tina je ok
Fuj su
Sta zorica soli pamet o moralu,jbt zeno bila si konobarica,kroz tb je proslo vise k neg nezz,jadnica pokcarena i podmukla.
I sta si barbara umislja haha,jbt curo usta su ti ko orangutova guzica,i glumus maksimalno.
Tina je ok
Fuj su
Tina je ok