Hvalite se sto sam skupljao neke WPove ali realnost je da ne visim po ovom pederskom sajtu po cijeli dan kao vi, tako da boli me kurac
Ja sam stvarno dolazio ovdje da iniciram barem neku zabavu, ali ne, vi bi radije "pjevali" neke pjesme kao da je ovo jebeni Fejsbuk/Tviter, da pricate o glupavim reality show-evi, da prevodite gif-ove kao da je to ikako smjesno..... tako da nek me banujete. My work here is done
Nacionalizam i korištenje š-word je iniciranje zabave ? Kul
Hvalite se sto sam skupljao neke WPove ali realnost je da ne visim po ovom pederskom sajtu po cijeli dan kao vi, tako da boli me kurac
Ja sam stvarno dolazio ovdje da iniciram barem neku zabavu, ali ne, vi bi radije "pjevali" neke pjesme kao da je ovo jebeni Fejsbuk/Tviter, da pricate o glupavim reality show-evi, da prevodite gif-ove kao da je to ikako smjesno..... tako da nek me banujete. My work here is done
Ako ti nismo zanimljivi, koji kurac non stop dolaziš ovdje? #Odjebi
Quote:
Originally posted by Komet blu
d ova nebitnjakuša još pokušava stvoriti neku relevantnost ovdje preko tuđih leđa vrijeđanjem istih?
slušaj tarifo 20 vrati se u baštu iz koje si izpuzala i uzmi tu degutatnu periku s kilometražom većom od zastave iz '84 sa sobom uličarko bijedna
Hajde molim te, Diamond je jedna od normalinijih djevojaka iz parova i maldiva, nikad se ni sa kim ne prepire, osim ako je neko prvi ne pecka, ne skace gologuza ko ostale, a ovo za ljubomoru je istina, da se primjetiti ako malo bolje pratis show.