^Zato bi dolazak Spotifyja slejao, ovdje su svi ionako na streamingu, samo preko YTa.
Skoro svi naši sada stavljaju pjesme tamo, besplatno je/jeftino i stvarno mislim da bi ljudi dali to malo para da mogu legalno slušati glazbu gdje i kad god.
Borio bih se i za iĆuns, ali sumnjam da bi to zaživjelo ovdje, pogotovo sad kad je prošla digital era.
Smeštra Kovačević dolazi po perike, vidjet ćete.
-
Ne znam tko još zarađaje na albumima, Rozga svoj već dvije godina odgađa, a kad i dođe, biti će praktički samo kompilacija singlova od 2012 i možda 1/2 nove pjesme.
Naše obavještajne službe, her power.
Prvo su nas 10 god jebali oko EU, a sad bi još malo. E neš. #ThanksKolinda
Quote:
Originally posted by Schhh
Dopizdile su mi i Rozga i Severina sa ovim Huljić d.o.o takozvanim stihovima i recikliranom muzikom. Ševe nije imala dobru pjesmu od Brad Pitta.
bold 1 - sis, lemme not.
bold 2 - lies. Postelja Od Vina, Ko Me Tjero, Kradeš Sve, GODbrodošao u klub, ISUS bez ljudi, Blažena Djevica Hurem Nazarećanka, TarapAllah>>>>>>>>>
HR King of Pop - 1,284,576 | HR Pop/Folk princeza - 1,157,805
I naravno The mega hit ljeta od queen LaLe - 3,991,417
Na ove tri dodaj Calimero i Kraljicu - i to je u biti što se vrti po CMCu 24/7, i sleja gdje god se pusti.
Ti shvacas da Luka nije imao hit nekih 5-6 godina? Ne moze se tek tako jednostavno vratiti.
700,000 pregleda u mjesec i pol je predobro. Jos uzmimo u obzir da pjesma dobiva 10-15k pregleda dnevno = smeš hit
Severina je FLOPnula !! Calimero nije ni s od smeša! Rozga ju je rasturila ovaj put kao i prošli, jer je Tsunami bio veci hit od Generala, mada General ima malo više pregleda jer je Sevka raširila noge par puta, po uzoru na svoj najpopularniji klip
Naše obavještajne službe, her power.
Prvo su nas 10 god jebali oko EU, a sad bi još malo. E neš. #ThanksKolinda
bold 1 - sis, lemme not.
bold 2 - lies. Postelja Od Vina, Ko Me Tjero, Kradeš Sve, GODbrodošao u klub, ISUS bez ljudi, Blažena Djevica Hurem Nazarećanka, TarapAllah>>>>>>>>>
Ughhh, DUK najbolji ženski hrv. album u 10. god.
Mislio sam na singlove* Poslije DoK-a sve sranje. Al sta je je, DoK je super album.