| |
Discussion: Talk That Balkan Talk
|
Ali ozbiljno sad, koji su konkretno razlozi zasto glasate za Kolindu x HDZ?
|
|
|
|
|
^ zena je i djeluje simpa
KolinDA ha teenage dream dolazi, nismo spremni
|
|
|
|
|
Zena je? Zbog tog si glasao?
Uzivaj u reverse warholian seksizmu za koji se zalazes
|
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by Pulse
|
A za koga je trebao glasati? 
|
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by °ColdFire°
A za koga je trebao glasati? 
|
Za nikog ako nema razuman razlog. Ako je pratio sučeljavanja, intervjue i kampanje sigurno bi znao reći više od žena je i simpa mi je.
|
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by AvrilLaQueen
ovi pederi a glasaju za HDZ...... messT.

|
Suti bolan, vi u HR makar imate opcije. U BiH to de facto ne postoji. Sve je isto.
Moj otac je bio strasan covjek i meni velika podrska nakon sto sam imao svoj coming-out.
"Sine, budi sretan sto smo ovdje. Tamo papanluk zezsci. Radije ce se svi nacionalisti, neprijatelji i patriote dogovoriti za 5 minuta nego pederu kazat' "Dobar dan" i dati mu ruku. Eto koliko je sati."
Konzervativci su uvijek najgora opcija za gay-populaciju.
|
|
|
|
|
Quote:
Za nikog ako nema razuman razlog. Ako je pratio sučeljavanja, intervjue i kampanje sigurno bi znao reći više od žena je i simpa mi je.
|
Pa da i onda nakon nekog vremena prosjedovat će svugdje tko vodi državu itd.
Fejk je malo, ali je simpa stvarno. Josipović je dobroćudan lik, pametan je i sve, ali ništa puno ne poduzima.
Kujundžić nemam riječi, tulo..
Sinčić ima dobar plan, ali nije to tako ostvariti kako on misli, ali on je najpošteniji.
Mislim da su Kolindica i Sinčić bili najbolji izbor.
|
|
|
|
|
Sinčićev plan je neostvariv. Ono o čemu on govori uopće nije u ovlasti predsjednika. Ali mali ima dobre namjere, to stoji.
Mislis da će žena iza koje stoji HDZ, koji nas je ovalio u ova govna na prvom mjestu, napravit takve radikalne promjene i vratit nas u onaj ujedinjeni hrvatski narod iz devedestih? Nemam ništa protiv žene, ali mi je preagresivna i politika koja se nalazi iza nje je (više puta dokazano) prljava.
Josipović se možda doima mlak, ali je liberalan. Pretpostavljam(!) da ste gay/bi dečki pa se nadam da znate koliko to znači za našu zajednicu.
|
|
|
|
|
Quote:
Ali ozbiljno sad, koji su konkretno razlozi zasto glasate za Kolindu x HDZ?
|
Zašto ne? Iako je predstavnik te stranke Kolinda ne predstavlja konzervativni HDZ, ona očito nije radikalna zatucana desnica (nije protiv abortusa, "gay osobe su naši prijatelji" itd). Ti očito poistovjećuješ nju i njene ideje sa vjerovanjima primitivnih seljaka iz dalmatinske zagore koji glasaju za HDZ.
Kolinda je sposobna žena sa dobrim iskustvom u vanjskoj politici koje joj može/mora pomoći.
Josipović je hladan, ljigav, užasan govornik (Kolinda prica 4-5 jezika) i prvenstveno nesposoban. Obećaje bolje gospodarstvo, zadržavanje mladih u HR, poboljšavanje životnih standarda... Pa šta je radio proteklih 5 godina?
Kolinda barem može sa svojim vanjskim iskustvom privuć nekog stranog ulagača/premijera za napredak gospodarstva za razliku od Josipovića koji se protekli mandat doslovno samo vrtio oko okolnih balkanskih država, pogotovo Srbije (no offence).
Uostalom glas za Kolindu je glas samo za nju, ne za cijeli HDZ pošto ovo nisu parlamentarni izbori. Desnica ne moze ojačati predsjedničkim izborima.
Dovoljno?
|
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by Schhh
Zašto ne? Iako je predstavnik te stranke Kolinda ne predstavlja konzervativni HDZ, ona očito nije radikalna zatucana desnica (nije protiv abortusa, "gay osobe su naši prijatelji" itd). Ti očito poistovjećuješ nju i njene ideje sa vjerovanjima primitivnih seljaka iz dalmatinske zagore koji glasaju za HDZ.
Kolinda je sposobna žena sa dobrim iskustvom u vanjskoj politici koje joj može/mora pomoći.
Josipović je hladan, ljigav, užasan govornik (Kolinda prica 4-5 jezika) i prvenstveno nesposoban. Obećaje bolje gospodarstvo, zadržavanje mladih u HR, poboljšavanje životnih standarda... Pa šta je radio proteklih 5 godina?
Kolinda barem može sa svojim vanjskim iskustvom privuć nekog stranog ulagača/premijera za napredak gospodarstva za razliku od Josipovića koji se protekli mandat doslovno samo vrtio oko okolnih balkanskih država, pogotovo Srbije (no offence).
Uostalom glas za Kolindu je glas samo za nju, ne za cijeli HDZ pošto ovo nisu parlamentarni izbori. Desnica ne moze ojačati predsjedničkim izborima.
Dovoljno?
|
E, to je odgovor  , jer koga god sam pitao drobio je o politici unutar manjih mjesta gdje bi ekipa izgubila veze i poslove do kojih dolaze zbog politike. Ne žele prihvatit činjenicu da predsjednik s time ništa nema. Dosad(!) nisam sreo kvalitetan i smislen razlog, tako da YASS.
Nisam znao da prica toliko jezika, odlična stvar a i vjerujem da će joj, kao što si rekao, poznastva u vanjskoj politici pomoć. Jasno mi je šta hoćeš reći - nije zadrta seljača  Nelagodu mi stvaraju ljudi koji se kreću oko nje, ali da, kao što kažeš to treba ostavit za parlamentarne. Ne mogu procjenit što će biti za 5 godina kad nam stalno pune glavu obećanjima, ali nadam se da će ovaj put biti drugačije jer inače brišem odavde a stvarno ne želim.
Smijem pitat za kog ćeš glasat na parlamentarnim?
|
|
|
|
|
Quote:
E, to je odgovor  , jer koga god sam pitao drobio je o politici unutar manjih mjesta gdje bi ekipa izgubila veze i poslove do kojih dolaze zbog politike. Ne žele prihvatit činjenicu da predsjednik s time ništa nema. Dosad(!) nisam sreo kvalitetan i smislen razlog, tako da YASS.
Nisam znao da prica toliko jezika, odlična stvar a i vjerujem da će joj, kao što si rekao, poznastva u vanjskoj politici pomoć. Jasno mi je šta hoćeš reći - nije zadrta seljača  Nelagodu mi stvaraju ljudi koji se kreću oko nje, ali da, kao što kažeš to treba ostavit za parlamentarne. Ne mogu procjenit što će biti za 5 godina kad nam stalno pune glavu obećanjima, ali nadam se da će ovaj put biti drugačije jer inače brišem odavde a stvarno ne želim.
Smijem pitat za kog ćeš glasat na parlamentarnim?
|
Ne za HDZ sigurno  Vjerovatno neka manja stranka, ovisno o programu. Za SDP ne vjerujem, pogotovo ako ponovno padne BDP 
|
|
|
|
|
Quote:
Ne za HDZ sigurno  Vjerovatno neka manja stranka, ovisno o programu. Za SDP ne vjerujem, pogotovo ako ponovno padne BDP 
|
#nevadat sorry sto sam do maloprije mislio da hoces
Kad se vratim u velegrad cu se informirat za ORAH, čine mi se skroz ok
|
|
|
|
|
Quote:
#nevadat sorry sto sam do maloprije mislio da hoces
Kad se vratim u velegrad cu se informirat za ORAH, čine mi se skroz ok
|
Ja isto al ona darkerica me plaši. 
|
|
|
|
|
Quote:
Ja isto al ona darkerica me plaši. 
|
mirela, ha never ending rated r era

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quote:
|
Nisam glasao, zato i imam tako argumentirane razloge 
|
|
|
|
|
i feel so smart for understanding you conversation

|
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by AvrilLaQueen
ovi pederi a glasaju za HDZ...... messT.
|
Pa za kog će pasivnjače glasati, nego za žensku.
Enivej, bit će zanimljivo za 14 dana.  #Coolinda
|
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by Komet blu
Pa za kog će pasivnjače glasati, nego za žensku.
|
Pa da...

|
|
|
|
Banned
|
Cekajte, kako slejamo politiku 
|
|
|