ti si, vidim, i dalje ljut / povređen / loše raspoložen / bez-kurca-godinu-dana?
jer ti je "fejk balkanac" (šta to znači, inače? i dalje čekam objašnjenje) invade-ovao thread.
stvarno nemam ni vremena ni volje da se natežem ovde
štoooo nas ostavlja sa tri opcije:
a) odemo u SYG (NHB je zatvoren, ali ti verovatno ne znaš šta je to svakako) i igramo se malo, svi odavde dođu da gledaju, posle neka dva sata kuckanja na tom windows 98 kompjuterčiću te bude sramota duže vreme
/baca svima ukrašene pozivnice
b) pratim tvoja sranja po forumu i reportujem sve što je report-worthy, skupiš dovoljno WP, nema te mesec dana.
moja slobodna procena je otprilike dve, dve ipo nedelje - toliko bi mi obično trebalo da skupim za nekoga dovoljno reportable sranja. na tebe bih posebno pazio
c) prestaneš i budeš extra extra nice.
LET THE GAMES BEGIN
Stvarno si(bi) odvoijo toliko vremena za mene?
Pocesten sam.
Ostani pritisnut.
A oko posta. Ti si objavio tvoje serije na javnom forumu, i svako moze da kritikuje tvoj post ako mu se ne dopada. Tako da...
Quote:
Originally posted by Pure Heroin
Svaka čast ako imaš toliko slobodnog vremena za opciju b.
A oko tog 'fejk balkanac' sam se zezao naravno. Kao sto sam se zezao kad sam napisao onom Englezu 'j*bi se k*rvo' jer je on rekao da nas nista ne razume. A ti si to morao prevoditi njemu i ja sam dobio kaznene poene. Not good sestro, not good.
Uvijek me zanimalo kako to da ima puno "sten"ova u ovim ex-Yu drzavama ali nemate nigdje da kupite prave CDove (a ne one bootleg kopije koji cigani prodaju na ulicu) i nemate iTunes is the struggle, indeed, real?
Uvijek me zanimalo kako to da ima puno "sten"ova u ovim ex-Yu drzavama ali nemate nigdje da kupite prave CDove (a ne one bootleg kopije koji cigani prodaju na ulicu) i nemate iTunes is the struggle, indeed, real?
Diskografije mojih faveova stoje na polici, vi pritisnuti se mozete trest