kad sam to čuo mislio sam da je zajebancija al sam onda naišao na službenu potvrdu
Pa eto. Od bivse Juge, BiH se prva dobro pederisala na Evrosongu. Ko bi reko.
No, koga bi BiH mogla poslati na Eurosong? Ne moze se uvijek slati Harija, Dinu ili pa eto, to je to, (koji su grozni)
Kad nam se Seka Aleksic nudila da pjeva za BiH (zato sto je gospodja iz Zvornika), onda se zna koliko nam je sati.
Nema tu novi pjevaca i pjevacica sa glasom kao Zdravka Colica, Ismete Dervoz, Jadranke Stojakovic itd.
Ja i ne znam ko je sada od domacih pjevaca popularan. Selma je propala kod tih turbofolkerasa. Pop scene nema. Nista se ne cuje. U Hrvatskoj i Srbiji postoji muzicka scena, u BiH toga nema.
No, koga bi BiH mogla poslati na Eurosong? Ne moze se uvijek slati Harija, Dinu ili pa eto, to je to, (koji su grozni)
Kad nam se Seka Aleksic nudila da pjeva za BiH (zato sto je gospodja iz Zvornika), onda se zna koliko nam je sati.
Nema tu novi pjevaca i pjevacica sa glasom kao Zdravka Colica, Ismete Dervoz, Jadranka Stojakovic itd.
Ja i ne znam ko je sada od domacih pjevaca popularan. Selma je propala kod tih turbofolkerasa. Pop scene nema. Nista se ne cuje. U Hrvatskoj i Srbiji postoji muzicka scena, u BiH toga nema.
Ja sam bio uvjeren da ce Amel Curic predstavljat BiH ove godine.
Pjesma je valjda hit, jer ima 1.5M pregleda za 3 mjeseca.
Highway Trio predstavlja Crnu Goru, oni su se takodjer natjecali u X Factoru kad i on.
Al u pravu si, kao da nema nikakve muzičke scene u BiH Previše se oslanjaju na srpsku muziku, tbh.
Ja sam bio uvjeren da ce Amel Curic predstavljat BiH ove godine.
Pjesma je valjda hit, jer ima 1.5M pregleda za 3 mjeseca.
Highway Trio predstavlja Crnu Goru, oni su se takodjer natjecali u X Factoru kad i on.
Al u pravu si, kao da nema nikakve muzičke scene u BiH Previše se oslanjaju na srpsku muziku, tbh.
Pjesma je grozna
A i takvi pjevaci su meh. Eurosong na stranu, ja bih stvarno volio da tu ima neki likova koji bi eto uspjeli napraviti nesto interesanto i izdati jedan intersantan album. Ali toga nema.
Prije par godine bila je tu grupa Zoster iz Mostara ili Laka (koji je pjevao na Eurosongu).
Kod nas samo pjevaju narodnjaci iz Srbije, neki ocajni lokalni a nema tu ni trzizsta za nesto drugo.
Nema tu novi pjevaca i pjevacica sa glasom kao Zdravka Colica, Ismete Dervoz, Jadranke Stojakovic itd.
slazem se, nema nikog pametnog odavde da posalju, opet Hrvatska ima al uvijek je flop na ESC, a bosna je uvijek do sad ulazila u finale i bila ili u ili blizu Top 10. #talentalwayswins
2012 je bila dobra za Ex-Yu zemlje sto se tice Eurosonga :
Hrvatska : Nina Badrić - Nebo
BiH : Maya Sar - Korake ti Znam
Srbija : Željko Joksimović - Nije ljubav stvar
Makedonija : Kaliopi - Crno i Belo
Svaka od ovih je postala hit kasnije
Jos najbolje da Ninina pjesma ne postane hit nakon tolikog forsiranja radio stanica da slusamo ono što se predstavlja kao "kvalitetno", urbano i to sranje. Najpuštaniji zenski izvodac u prosloj godini je Nina, a na youtube jedva skupi polja miljuna pregleda na tim istim pjesmama koje su bile hitovi na radiju.
slazem se, nema nikog pametnog odavde da posalju, opet Hrvatska ima al uvijek je flop na ESC, a bosna je uvijek do sad ulazila u finale i bila ili u ili blizu Top 10. #talentalwayswins
pa da mi bi mozfa i imalli koga poslat ali tragicni su nam izbori, prvo one djedice zatim onu klapu pa Nina.... no comment. Mislim i ova klapa i ninina pjesma nisu loše ali nisu nešto što se šalje na ESC.
pa da mi bi mozfa i imalli koga poslat ali tragicni su nam izbori, prvo one djedice zatim onu klapu pa Nina.... no comment. Mislim i ova klapa i ninina pjesma nisu loše ali nisu nešto što se šalje na ESC.
djedice su bile vrh vrhova, msm to je ona muzika sto je lara u izvoru pjevala non stop kad god joj neki spusti u seriji
nije mi to bas za esc iako znam da je to bas ono something croatian