Mmm rekao bi da je Jelena Karleusa vise kao Balkanska Lady Gaga jer oboje uvijek traze neki controversy i svi ih znaju al doduse niko ih ne voli osim njihovi mali broj degenerisani fenovi. Isto vole da kradu ideje...
Teska zajebancija bila. Zapravo vidilo se da zajedno vise nece. Na kraju glasanja, vide se bodovi za Bebi Dol i vidi se ko je glasao za nju: TV Beograd, TV Pristina, TV Novi Sad i TV Crna Gora (iako malo bodova iz CG) Niti jedan jedini bod iz SLO, HR, BiH i Makedonije. U tadsnje vrijeme, svaka republika i pokrajina imale su svoj TV kanal i svaki TV kanal je birao. Majko, i na kraju komentar Hadzifejsovica: "Mislim, ako hocete"
Teska zajebancija bila. Zapravo vidilo se da zajedno vise nece. Na kraju glasanja, vide se bodovi za Bebi Dol i vidi se ko je glasao za nju: TV Beograd, TV Pristina, TV Novi Sad i TV Crna Gora (iako malo bodova iz CG) Niti jedan jedini bod iz SLO, HR, BiH i Makedonije. U tadsnje vrijeme, svaka republika i pokrajina imale su svoj TV kanal i svaki TV kanal je birao. Majko, i na kraju komentar Hadzifejsovica: "Mislim, ako hocete"
Pobjednička pjesma.
Činjenica da svi puše.
''Dal se Slovencima isplati bit pošten u ovim vremenima?''
Moja mama mi je pricala da ljudima tada nije bilo stalo do Evrovizije ili prije toga Jugovizije pored svih problema, ali kazala mi je da je cisto gledala zbog zajebancije i valjala se od smijeha . Znala je sta ce biti.
Mislim, druga vremena su to bila. Ipak, komunizam, itd. Ali da se tako otvoreno mrzi na televiziji u jednoj eto, zabavnoj emisiji i cijela drzava gleda
Ipak, Bebi Dol je imala makar jednu dobru pjesmu, "Rudi"
Vesna Pisarović je jedina legenda sa ovih prostora! Ona je hrvatska Mariah Carey, imala za svaku pjesmu hit od nje i sve sama napisala! I onda je prešla na Jazz muziku nakon odlične pop karijere, i sada ju Lejdi Gaga kopira!