|
Discussion: Polish Talk
|
Quote:
Originally posted by S.J.
chcesz mi powiedzieć, że Banks będzie w Polsce i to jeszcze na openerze?! jakim cudem nic o tym nie wiem  teraz to już na pewno muszę pojechać
edit: pomieszało mi się, i przez chwilę myślałem że The Pretty Reckless i Banks są na tym samym festiwalu, teraz jestem torn..
|
bidaku ty  jeszcze Rita Ora będzie na Orange 
|
|
|
|
Quote:
|
chyba umarłem

|
|
|
|
Quote:
Originally posted by halcyonday
bidaku ty  jeszcze Rita Ora będzie na Orange 
|
najchętniej pojechałbym na oba, ale to raczej nie możliwe  open'er wydaje się bardziej racjonalny bo podczas orange'a mam sesje. pytałem Ci się już skąd jesteś? 
|
|
|
|
Quote:
najchętniej pojechałbym na oba, ale to raczej nie możliwe  open'er wydaje się bardziej racjonalny bo podczas orange'a mam sesje. pytałem Ci się już skąd jesteś? 
|
Też bym chciał jechać  Ale tyle nawalili w tym roku koncertów, że nie ogarniam. Zawsze byłem przyzwyczajony, że warte uwagi dla mnie były 2-3 koncerty w roku, a teraz muszę oszczędzać kasę i jednocześnie kupować zupki nudla dla Ellie  Co studiujesz?
Nie do końca się pytałeś, ale napisałem, że z Krakowa. Mogę sprecyzować, jeśli o to chodzi. 
|
|
|
|
Quote:
|
moim zdaniem to teledysk roku, piosenka jest genialna , HAJ$ od tej pani jest jeszcze lepszy, mega muszę gdzieś dorwać płytę
|
|
|
|
Quote:
Też bym chciał jechać  Ale tyle nawalili w tym roku koncertów, że nie ogarniam. Zawsze byłem przyzwyczajony, że warte uwagi dla mnie były 2-3 koncerty w roku, a teraz muszę oszczędzać kasę i jednocześnie kupować zupki nudla dla Ellie  Co studiujesz?
Nie do końca się pytałeś, ale napisałem, że z Krakowa. Mogę sprecyzować, jeśli o to chodzi. 
|
filologię angielską
szczerze, to dla mnie w tym roku nie ma nikogo na kogo musiałbym jechać, już było lub dopiero będzie kilka fajnych koncertów, które chciałbym zobaczyć, ale to dlatego że lubię tych artystów i chcę pójść na jakikolwiek koncert w te wakacje, a nie dlatego że za nimi szaleje.
w 2012 byłem na Madonnie, w zeszłym roku na Rihannie, i każdy z tych koncertów był wielkim wydarzeniem, bliety miałem z półrocznym wyprzedzeniem, a teraz brakuje mi czegoś takiego
właśnie tak coś kojarzyłem, jeśli pojedziesz na open'era to możliwe że się spotkamy 
|
|
|
|
Quote:
|
wtf 
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by Kamil24
wtf 
|
Tylko my Polacy mieszkający w Polsce to zrozumiemy 
|
|
|
|
Quote:
filologię angielską
szczerze, to dla mnie w tym roku nie ma nikogo na kogo musiałbym jechać, już było lub dopiero będzie kilka fajnych koncertów, które chciałbym zobaczyć, ale to dlatego że lubię tych artystów i chcę pójść na jakikolwiek koncert w te wakacje, a nie dlatego że za nimi szaleje.
w 2012 byłem na Madonnie, w zeszłym roku na Rihannie, i każdy z tych koncertów był wielkim wydarzeniem, bliety miałem z półrocznym wyprzedzeniem, a teraz brakuje mi czegoś takiego
właśnie tak coś kojarzyłem, jeśli pojedziesz na open'era to możliwe że się spotkamy 
|
O proszę, nie mów, że na Ujocie!
Ja muszę zaliczyć Ellie, Kylie i Openera na 100%. Nie pogardziłbym też, jakbym pojechał na FreeForm, Orange i Justina Timberlake'a.  I jak było jakościowo na Riri? Co do Mad nie mam wątpliwości, klasa sama w sobie.
No byłoby dobrze się spotkać, bo szczerze nie byłem na tak dużym festiwalu jeszcze, więc kiedyś musi nastąpić ten pierwszy raz, a nie chcę się zgubić. 
|
|
|
|
Quote:
O proszę, nie mów, że na Ujocie!
Ja muszę zaliczyć Ellie, Kylie i Openera na 100%. Nie pogardziłbym też, jakbym pojechał na FreeForm, Orange i Justina Timberlake'a.  I jak było jakościowo na Riri? Co do Mad nie mam wątpliwości, klasa sama w sobie.
No byłoby dobrze się spotkać, bo szczerze nie byłem na tak dużym festiwalu jeszcze, więc kiedyś musi nastąpić ten pierwszy raz, a nie chcę się zgubić. 
|
nie mówię na up. a Ty czym się zajmujesz?
na Ellie byłeś, i tego zazdroszczę! mój pierwszy koncert w tym roku będzie dopiero w wakacje. Powiem Ci, że napięty masz grafik, jeśli dasz radę iść na te 3 koncerty na które chcesz iść na 100% to już jest dobrze
co do Mad masz rację, zainspirowała mnie do tego żeby wziąć się w garść, kiedy zobaczyłem jak rusza się w tym wieku. a Rih, pomimo złych opinii, była wspaniała, co prawda nie wykonała kilku piosenek i była ubrana w ten strój rodem ze zbieraniny truskawek, to wyglądała mega seksownie i mnie nie zawiodła, byłem w 2 rzędzie w golden circle i udało mi się złapać ją za rękę kiedy stanęła na barierkach na wprost nas, nigdy tego nie zapomnę 
i fakt, festiwal tego typu a koncert to nie to samo, trzeba mieć niezłą kondycję żeby przetrwać,
ale jest warto 
|
|
|
|
Quote:
nie mówię na up. a Ty czym się zajmujesz?
na Ellie byłeś, i tego zazdroszczę! mój pierwszy koncert w tym roku będzie dopiero w wakacje. Powiem Ci, że napięty masz grafik, jeśli dasz radę iść na te 3 koncerty na które chcesz iść na 100% to już jest dobrze 
|
Nigdy nie mogę złapać osób z Ujotu, a mam kilka pytań  Wpadnę tam do Ciebie na UP kiedyś  Ja się zajmuję uczeniem w pierwszej klasie liceum, nie besztaj mnie proszę
Ja Ci zazdroszczę Madonny, bo teraz żałuję, że nie pojechałem. No trzymam sam za siebie kciuki, że uda mi się wyrobić jakoś.
Quote:
co do Mad masz rację, zainspirowała mnie do tego żeby wziąć się w garść, kiedy zobaczyłem jak rusza się w tym wieku. a Rih, pomimo złych opinii, była wspaniała, co prawda nie wykonała kilku piosenek i była ubrana w ten strój rodem ze zbieraniny truskawek, to wyglądała mega seksownie i mnie nie zawiodła, byłem w 2 rzędzie w golden circle
i fakt, festiwal tego typu a koncert to nie to samo, trzeba mieć niezłą kondycję żeby przetrwać,
ale jest warto
|
To dobrze, że Riri nie jest jednak taka zła na żywo, bo wiadomo, że najlepszej opinii nie ma. No troszkę się boję tego Openera, widziałem że ma z 3-4 sceny? Boże
Quote:
i udało mi się złapać ją za rękę kiedy stanęła na barierkach na wprost nas, nigdy tego nie zapomnę
|
dobrze, że nic ci nie zrobiła!

|
|
|
|
Quote:
Nigdy nie mogę złapać osób z Ujotu, a mam kilka pytań  Wpadnę tam do Ciebie na UP kiedyś  Ja się zajmuję uczeniem w pierwszej klasie liceum, nie besztaj mnie proszę
Ja Ci zazdroszczę Madonny, bo teraz żałuję, że nie pojechałem. No trzymam sam za siebie kciuki, że uda mi się wyrobić jakoś.
To dobrze, że Riri nie jest jednak taka zła na żywo, bo wiadomo, że najlepszej opinii nie ma. No troszkę się boję tego Openera, widziałem że ma z 3-4 sceny? Boże
dobrze, że nic ci nie zrobiła!

|
 dobre! nie byłem pewien czy faktycznie masz 16 lat, czy z kimś Cię pomyliłem ale wychodzi na to że nie :]
czyli póki co planujesz studiować filologię ang?
yep, są 4 o ile się nie mylę, byłem tylko pod jedną bo nie miałem całego karnetu, ale i tak widziałem resztę
szkoda, że nic mi nie zrobiła, tzn nie mam na myśli uderzenia mikrofonem oczywiśćie, a
jakiemuś kolesiowi parę metrów obok udało się jeszcze chwycić ją z biust 
|
|
|
|
Quote:
 dobre! nie byłem pewien czy faktycznie masz 16 lat, czy z kimś Cię pomyliłem ale wychodzi na to że nie :]
czyli póki co planujesz studiować filologię ang?
yep, są 4 o ile się nie mylę, byłem tylko pod jedną bo nie miałem całego karnetu, ale i tak widziałem resztę
szkoda, że nic mi nie zrobiła, tzn nie mam na myśli uderzenia mikrofonem oczywiśćie, a
jakiemuś kolesiowi parę metrów obok udało się jeszcze chwycić ją z biust 
|
ale te 16 lat mam mam ostatnie dni, za tydzień równy już będę siedemnastką
zastanawiam się nad kilkoma kierunkami, ale głównie nad dziennikarstwem, żeby potem w maku pracować...
boję się tego openera, chciałem namówić koleżankę, żeby ze mną pojechała, ale marne szanse
 jaki z ciebie zboczuch!
|
|
|
|
I love Polish men, they're hot.
|
|
|
|
Quote:
|
Osobiście, to nawet nie było fajne. Na początku, to chociaż TROCHĘ potrafiłem się pośmiać ale później, jej głos zaczął wchodzić mi do dupy i teledysk stał się nieznośny. 
|
|
|
|
Kto Polak ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy tylko mi się wydaje, czy w tym roku Polska ma jakiś swój szczyt internetowych hitów (które nawet parę były przez jakiś czas globalne)?
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by Cobra
Czy tylko mi się wydaje, czy w tym roku Polska ma jakiś swój szczyt internetowych hitów (które nawet parę były przez jakiś czas globalne)?
|
możliwe xD
btw kto się wybiera na Katy do Kraków Areny?
|
|
|
|
Quote:
możliwe xD
btw kto się wybiera na Katy do Kraków Areny?
|
bliska znajoma mnie namawia, ale nie słucham Katy i jasne z chęcią zobaczyłbym ją na żywo, ale bez konieczności wydawania kasy. jeszcze się zobaczy ;P
|
|
|
|
|