He know that I got that juicy
That juicy booty, that fruity, that fruity tooti
That natural beauty
He rich; he poppin that bougie
I got that Glock and that uzi
That ch-ch-chop and the tuni
omg im tired but im at an 8 hour photoshoot and i wanna go to sleep. if i go to sleep and don't get all 5 stars at the photoshoot, will i lose followers?
omg im tired but im at an 8 hour photoshoot and i wanna go to sleep. if i go to sleep and don't get all 5 stars at the photoshoot, will i lose followers?
No, but you won't gain the maximum number of fans the photoshoot can award you
You can also go to sleep and wake up around 10 minutes before the photoshoot ends
night night nightnightv
nightnight
night
night
night
nightnightnightnightnight night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night nightnight night night night night night night night night night night night night night night night night night night night nightnight night night night night night night night night night night night night night night night night night night night nightnight night night night night night night night night night night night night night night night night night night night nightnight night night night night night night night night night night night night night night night night night night night nightnight night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night night