danas smo pisali anketu u skoli za maturante, prvo smo testirali inteligenciju, zatim su bila pitanja o nasim stavovima da ocijenimo od 1 do 5! prvo smo imali pitanja o starijim osobama, drugo o debelima, trece o psihicki poremecenim, i onda o gej muskarcima xD zatim smo imali pitanja o politici i crkvi, te na kraju osobne podatke dal si musko il zensko, kakva si skola i smjer, kolko ti familija ima para, te onda o tome mislis li da smo svi jednaki i onda dal si ti osobno debeo, poremecen, gay i ateist xD
hahahahaha a prvo pitanje za gej muskarce je bilo "mislis li da se gej muskarci jako brinu o svome izgledu"

ja idem odmah zaokruzit 5 pa stanem i mislim si "necu stvarat stereotipe" pa zaokruzio 3 što znači ni da ni ne
i na kraju ispunjavam ovo za ateist i gej, gej sam preskocio ali sam zelio zaokruziti da, pod ateistom sam stavio "Da" hahaha, al posto sjedim s muskim kolegom u klupi stavio sam Ne pod gej jer se nonstop okretao prema mom listicu, misleci da su staviti gay pa da me expose-a pred svima poslije