zašto masa toliko brani gojazne ljude? dajte da prestanemo sa tim sranjima. nije ga niko terao da se prežderava i ne radi ništa ceo život pa da bude svinja. i ne, nije bolestan jer mu je cela porodica takva. fuj.
brate isto ko sta imaju ljudi koji se nikako ne mogu udebljati isto tako postoje ljudi koji nikako ne mogu da smrsave. Nije sve u hrani. Metabolizam i druge stvari igraju puno vecu ulogu. Npr onaj aleksandar je bio najmrsaviji a jeo je najvise dok je Brandza jeo skoro po najmanje od svih.
zašto masa toliko brani gojazne ljude? dajte da prestanemo sa tim sranjima. nije ga niko terao da se prežderava i ne radi ništa ceo život pa da bude svinja. i ne, nije bolestan jer mu je cela porodica takva. fuj.
Ne branim ga, samo nije u redu da ga se ismijava zbog toga.
Ništa to što vi pričate o tome (što i malo jest jadno, ali šta ću vam ja), nego što pričate na način kako bi se mene popljuvalo, iako znate cijelu priču.
Nikome nije cilj bio tebe pluvati nego samo malo da prestanes moralizirati i druge prozivati
Pa brate sta imas ti istaci, debeo je, nek je, nije sve samo u tome koliko ko pojede, nije svaki organizam isti.
naravno da nije ali to govori o njegovoj psihi kada je spreman da sjebe zdravlje umesto da radi nešo u životu. imam druga koji se goji od salate pa zato vežba i pazi šta jede.
Tocno to. Ne pratim BigBrother al evo sad sam pogleda video i stvarno nemogu virovat da se ovdje ljudi tom smiju i ovu zensku nazivaju kraljicom, a kladim se da svako od njih ima slicnu pricu gdje su lagali da su bili s nekim samo da bi zastitili svoju seksualnost. Tragedija, al bas svi od reda...
Nek covik laze kolko hoce, ko zna u kakvoj je situaciji s ljudima u stvarnom zivotu, mozda ga niko nebi prihvatija, mozda ce izgubit kog. Boze sacuvaj ljudi. Pulse, svaka cast.
Ervin je prije ulaska u Big Brother izjavio da je najgora stvar koju je cuo za sebe to da je gay. Mislim da je to stvarno bila velika uvreda za cijelu gay populaciju, posto je izjavio da je biti gay nesto lose. E pa zbog tog mi je stvarno drago za sve ove stvari koje mu je Stefani rekla, i uopce mi nije krivo sta sam se smijao tome.
Ervin je prije ulaska u Big Brother izjavio da je najgora stvar koju je cuo za sebe to da je gay. Mislim da je to stvarno bila velika uvreda za cijelu gay populaciju, posto je izjavio da je biti gay nesto lose. E pa zbog tog mi je stvarno drago za sve ove stvari koje mu je Stefani rekla, i uopce mi nije krivo sta sam se smijao tome.
Nismo znali čaj, al valjda ti je jasno zašto smo malo bili (neugodno) iznenađeni vašim reakcijama
Ne. Sad je izjavio da je s njom bio da nebi ispalo da je iskoristio, da je zaljubljen u Barbaru (odbila ga) i da je spavao sa 550 žena itd. Nakon toga se uvukao Mirjani u krevet. Lik se malo izblamirao pa su ga razotkrili
Prestao sam gledat BB, zbog vas mi dodje da pogledam sve ove preglede dana odjednom na YT.
Quote:
Originally posted by Schhh
@Hurem Pa nismo mi otišli u reality kojeg prate milijuni, hvalili se da volimo samo žene i kako ćemo to dokazat, spavali prvu večer s prvom ženskom koja se napila dovoljno da pristane na takvo nešto, kasnije spavali s njom bez kondoma i začeli dijete te je dan nakon toga odjebali i izjavili "ljubav" drugoj uz izliku "pa ja sam ženskaroš, šta ja tu mogu".
Ima da ga sataru svi.
!!!!
Quote:
Originally posted by Dante™
Let's discuss cinjenicu da Vasici i dalje furaju pricu da su im djeca straight i da imaju djevojke vani
Netko je baš dobro rekao za njih - to je sve karma Radi jer je izjavila da je zadrzala blizance samo zato su muski Bog je kaznio tako sto joj je dao dva pedercica
Ja sam nju iskoristio,ali sam znaci ostao s njom da ne bi ispslo ono znas ruzno. Znas pili smo,bila subota i ono znas da ne bi mislili da sam ja nju iskoristio ostao sam s njom. Znaci da ne bi neki nesto ruzno i nekulturno pomislili.
Mirjana ja volim barbaru. Lezi 3 min.,lize uho i kaze "ti se mn svidjas ajmo se jebat".