| |
Discussion: Talk That Balkan Talk
Banned
|
Quote:
Originally posted by Pulse
Zaštvo vam je smijesno kako ga ona cura napada?
Vecina vas je sigurno bila maltretirana i potlačena zbog svoje seksualnosti kroz adolescenciju pa je sad smijesno jer se događa nekom drugom?
God bless
|
Tocno to. Ne pratim BigBrother al evo sad sam pogleda video i stvarno nemogu virovat da se ovdje ljudi tom smiju i ovu zensku nazivaju kraljicom, a kladim se da svako od njih ima slicnu pricu gdje su lagali da su bili s nekim samo da bi zastitili svoju seksualnost. Tragedija, al bas svi od reda...
Nek covik laze kolko hoce, ko zna u kakvoj je situaciji s ljudima u stvarnom zivotu, mozda ga niko nebi prihvatija, mozda ce izgubit kog. Boze sacuvaj ljudi. Pulse, svaka cast.
|
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by Hurem
Ako ćete mi vi ljudi biti jasni ikad, jebote.  Jeste zajebao lik totalno, i pretpostavljalo se da je gej od trenutka kad je ušao u kuću. Ako je gej, nije okej to što je radio Stefani i ne slažem se s takvim postupcima, ali jednako je odvratna Stefani sa tim svojim deranjem kako je on peder, o njegovoj pederskoj guzici, itd... Vjerujem da ste i vi barem jednom u životu zanijekali vaš pederluk, na jedan način ili drugi i dam ruku u vatru da vam ne bi bilo drago da ste exposani na takav način. Ali kad vaša guzica nije u pitanju onda je to sve smiješno i Stefani je ~*kraljica!!11~
Možda i zaslužuje, ne da mi se raspravljati/razmišljati o tome, ali ne kužim što je vama TOLIKO smiješno i zabavno u svemu ovome? Meni se npr više gade one očevi u prekrasnim obiteljima koji se odlaze okolo najebavat s dečkima. Ili oni debili koji su za HDZ isključivo radi nekog profita pa su za vrijeme onog referenduma bez ikakvog problema tražili ljude za podršku.
|
Brate odakle si ti sa Ervina došao do HDZa
Pa ako ti se gade "očevi u prekrasnim obiteljima koji se odlaze okolo najebavat s dečkima" šta ideš s njima? 
|
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by Opacho
Tocno to. Ne pratim BigBrother al evo sad sam pogleda video i stvarno nemogu virovat da se ovdje ljudi tom smiju i ovu zensku nazivaju kraljicom, a kladim se da svako od njih ima slicnu pricu gdje su lagali da su bili s nekim samo da bi zastitili svoju seksualnost. Tragedija, al bas svi od reda...
Nek covik laze kolko hoce, ko zna u kakvoj je situaciji s ljudima u stvarnom zivotu, mozda ga niko nebi prihvatija, mozda ce izgubit kog. Boze sacuvaj ljudi. Pulse, svaka cast.
|
Pa on nje nju prvu večer iskoristio pijanu da bi sebe dokazao tako da mu ima potpuno pravo reci sta god hoce.
Mozda su ljudi i lagali da su bili s nekim al jel morao bas pretjerivat i sam sebe sjebat? Pa zar je stvarno mislio da ce mu neko povjerovati da je bio sa 500 zena a sram ga reci "kondom" jer je to "ruzna" rijec. da ne govorim o tome da ne zna koja je koja rupa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slazem se da je ovo ogovaranje i prozivanje da je gej odvratno. Te koze ivona,tina,barbara zorica etc. Su jos jucer govorile kako je pravi momak,kako ne bi mrava zgazio. Ivona je literally jos juce bila samo taka s njim kad ga je ispitivala o barbari. Slazem se da je glup ko kurac,ali ti ostali ljudi nisu nista bolji,u sekundi pokazali prava lica.
Ovog brandzu ko biva strah spavati s ervinom. Alo bre pogledaj se,sve i da je gej ervin te ne bi guzio,covjece ko tenk si.
Slazem se da je ovo prozivanje o sexualnosti fuj.
|
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by Dante™
Pitace Zoricu za savjet. Jos malo ce je zvati da mu brise guzicu. Lik ne zna sastaviti jednu recenicu bez pomoci drugih.
|
možda ga zorica smuva sa darkom onda 
|
|
|
|
Banned
|
Quote:
Originally posted by Torturo
Pa on nje nju prvu večer iskoristio pijanu da bi sebe dokazao tako da mu ima potpuno pravo reci sta god hoce.
Mozda su ljudi i lagali da su bili s nekim al jel morao bas pretjerivat i sam sebe sjebat? Pa zar je stvarno mislio da ce mu neko povjerovati da je bio sa 500 zena a sram ga reci "kondom" jer je to "ruzna" rijec. da ne govorim o tome da ne zna koja je koja rupa
|
Oh ok, :x al svejedno mislim da mu se nebi trebali rugat ljudi na racun seksualnosti jer ono sto se 'tebi' desilo u skoli s jednim/dvoje deckiju koji su ti govorili ajme pedera ajme pedercino, njemu ce sad cijela nacija...
|
|
|
|
|
Quote:
|
a vala nije ni stefani zlato,svaka cura koja spava s nekim a ne poznaje ga 2 sata ne zasluzuje nikakve pohvale.
|
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by Opacho
Oh ok, :x al svejedno mislim da mu se nebi trebali rugat ljudi na racun seksualnosti jer ono sto se 'tebi' desilo u skoli s jednim/dvoje deckiju koji su ti govorili ajme pedera ajme pedercino, njemu ce sad cijela nacija...
|
E ovo,gledam komentare na fb i nmg vjerovati.
|
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by easy HME
Slazem se da je ovo ogovaranje i prozivanje da je gej odvratno. Te koze ivona,tina,barbara zorica etc. Su jos jucer govorile kako je pravi momak,kako ne bi mrava zgazio. Ivona je literally jos juce bila samo taka s njim kad ga je ispitivala o barbari. Slazem se da je glup ko kurac,ali ti ostali ljudi nisu nista bolji,u sekundi pokazali prava lica.
Ovog brandzu ko biva strah spavati s ervinom. Alo bre pogledaj se,sve i da je gej ervin te ne bi guzio,covjece ko tenk si.
|
Ja nzm kako je brandza uopste u kuci dalje. On se ne cuje uopste, ja sam ga jedva dva puta cuo kako nesto govori, ni glas mu ne poznam bas najbolje. Samo ide okolo ko neka baba i prenosi traceve.
A i to za kilazu je low, nije bitan izgled, i da spava sa njim ne bi ga silovao, jos u rijalitiju, nigdje veze.
|
|
|
|
|
Quote:
Brate odakle si ti sa Ervina došao do HDZa
Pa ako ti se gade "očevi u prekrasnim obiteljima koji se odlaze okolo najebavat s dečkima" šta ideš s njima? 
|
Pričajući o pederima koji skrivaju svoju seksualnost, HDZ ih je pun, a i Ervin je takav pa ti evo poveznice.
Drugi dio posta me skoro nasmijao. Bilo je smiješno prvih 30 puta kad si to ponovio, sad je malo smarajuće.
|
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by Dante™
Ja nzm kako je brandza uopste u kuci dalje. On se ne cuje uopste, ja sam ga jedva dva puta cuo kako nesto govori, ni glas mu ne poznam bas najbolje. Samo ide okolo ko neka baba i prenosi traceve.
A i to za kilazu je low, nije bitan izgled, i da spava sa njim ne bi ga silovao, jos u rijalitiju, nigdje veze.
|
Ne prejadno mi je to sto je ismijavao ervina iza ledja kao strah ga leci kraj ervina jer se boji da ce ga. Pa msm sve i da je gej ne bi bio s njim onakvim. A s ervinom bio super prije dan dva.
|
|
|
|
|
Quote:
Pričajući o pederima koji skrivaju svoju seksualnost, HDZ ih je pun, a i Ervin je takav pa ti evo poveznice.
Drugi dio posta me skoro nasmijao. Bilo je smiješno prvih 30 puta kad si to ponovio, sad je malo smarajuće.
|
Sam si o tome pricao tho
Niko te nije tjerao da sa svima podjelis svoje dozivljaje. A tragicno je da drugima sudis za nesto sto sam radis. 
|
|
|
|
|
Ismijavanje Brandže zbog kilaže je isto kao i ismijavanje Ervina zbog pederluka. Jadno.
|
|
|
|
|
Quote:
|
pa nije da su ga odjednom poceli prozivat nego ih je on u****o uvjeravao kako je on zenskaros ovo ono, a njima to nikako nije islo sa tim imidzem "pravog momka" pa su ga prokuzile.
Vjerovatno je iz nekog razloga mislio da se cure pale na zenskarose pa je htio osvojit barbaru s tom pricom. Uglavom sam je zaglibio.
|
|
|
|
|
Ako vec skrivaš da si gej, koji k ulaziš u reality 
|
|
|
|
|
Quote:
a vala nije ni stefani zlato,svaka cura koja spava s nekim a ne poznaje ga 2 sata ne zasluzuje nikakve pohvale.
|
Pa nisam rekao da je zlato. Ali to ne opravdava da je odvuce u krevet u stanju nesvjesti
|
|
|
|
|
Quote:
Originally posted by Schhh
Ako vec skrivaš da si gej, koji k ulaziš u reality 
|
tell them
Ili bar smisli uvjerljivu pricu
|
|
|
|
|
Quote:
|
Sam si to spomenuo tako da mozes slobodno da se smijes.Nesto im govoris a ti si jedan od njih
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|