Quote:
Originally posted by CakeLikeRihanna
|

Kraljica!
VELIKI BRAT: ervine, zasto si mislio da je steffani trudna?
ERVIN: joj, pa znate. Ono kad smo ono, a nije bilo zastite, pa se steffani okrenula, a ja sam dolje, ali drugo, u, u, u, dolje, i onda mi pobjeglo.
VELIKI BRAT: ervine, sto i kuda ti je pobjeglo?
ERVIN: joj, sto vi meni radite. Pa lijepo sam vam rekao. Odostraga je, dolje, u, u, dolje, ali drugo dolje, i zanijelo me, pobjeglo mi. Joj, moze druga tema, bas me stid, bas neugodno.
VELIKI BRAT: ervine, a ti volis odostraga?
ERVIN: Pa volim, normalno, ko ne voli.
VELIKI BRAT: ervine, koje te kvalitete privlace kod barbare?
ERVIN: bas puno kvaliteta ima. Bas puno. Ne znam. Evo, lijepo jede, bas lijepo. ne govori ruzne rijeci. Mislim kaze, kaze i ona nekad ruzne rijeci, ali ne puno, al nekad kaze, al, puno manje od, od, od, nego, nego, joj, ne mogu se bas sad sjetit imena, al znate na kog mislim. Vi mene uvjek uspjete zbunit hihihihi al o barbari, sve najljepse. Bas ono. Lijepo jede i to. Bas, bas sve najljepse.
VELIKI BRAT: ervine, da li znas da su politicari i fudbaleri barbarina speijalnost? E to nisam znao. O tom nismo pricali. Pa bas lijepo to. Ja znam da je ona pametna djevojka. Ja nisam bas upoznat s politikom i fudbalom. U fudbalu je puno ruznih rijeci. Bas lose, bas lose. Ali lijepo je kad se momci grle, stiscu. I to. Ja uvijek kazem ono, drogom protiv sporta. Tako da. Ali bas lijepo. Mozda me barbara nauci o tom. Ja vise pratim bilijar. To bas puno volim, preznojim se od napetosti. Nisam jos shvatio pravila. Nije to fudbal. Puno je tu lopti. U bojama. I puno rupa. Kazem, ucim jos. Al spreman sam ja i za politiku i fudbal. Pa mozemo zajedno. Eto, bas lijepo. VELIKI BRAT: ervine, kada si ti izgubio nevinost?
ERVIN: kako mislite kada sam izgubio, izgubio, jel to mislite kada sam izgubio prvi puta?
VELIKI BRAT: ervine, mozes napustiti ispovjedaonicu. molim te.
Ovo je bila parodija, ali totalno mogu zamisliti Ervina kako govori sve ovo